Liber la construit în zona de coastă a Mării Negre. Legea adoptată miercuri de Senat

| 18 iun, 2014

Plenul Senatului a adoptat, miercuri, proiectul de lege de aprobare a OUG nr. 21/2014 care modifică legea nr. 597/2001 privind unele măsuri de protecţie şi autorizare a construcţiilor în zona de coastă a Mării Negre, în sensul eliminării interdicţiei de construire pentru lucrările executate în cadrul unor programe sau proiecte finanţate din fonduri externe nerambursabile, lucrările aflate în derulare şi lucrările care nu aduc atingere activităţilor turistice.

Potrivit proiectului de lege, dincolo de excepţiile amintite, în perioada 15 mai -15 septembrie a fiecărui an, în staţiunile turistice de pe litoral şi în zona plajelor cu destinaţie turistică este interzisă executarea lucrărilor de construcţie, pregătire, reparare, curăţare a clădirilor, precum şi cele de reparare a străzilor, trotuarelor şi dotărilor tehnico-edilitare subterane şi aeriene.

Proiectul care modifică art. 6 din legea nr. 597/2001 a fost adoptat de Senat în calitate de primă Cameră sesizată.

Citeşte şi: Marele SECRET din adâncuri. Ce se ascunde sub Marea Neagră

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ