Liberalii continuă ATACUL la adresa lui CIOLOȘ. VOICU: Majoritatea fondurilor mergeau la PRIMARII PSD

| 05 ian, 18:06

Vicepreședintele PNL Mihai Voicu aduce noi acuzații la adresa lui Dacian Cioloș. Dacă inițial a afirmat că fostul premier a susținut PSD menținând în funcții mai multe persoane, între care una care a ajuns să devină ministru de Interne în Cabinetul Grindeanu, acum Voicu acuză că, pe vremea Guvernării Cioloș, majoritatea fondurilor mergeau la primarii PSD.

Mai mult, liderul liberal susține că, în timpul campaniei electorale, cei care organizat mitingurile de susținere pentru PNL se rugau de Dacian Cioloș să participe de parcă ar fi fost Mick Jagger.

Mihai Voicu a mai susținut că majoritatea liberalilor care au auzit joi de Cioloș au avut reacții ce nu pot fi spuse la televizor decât după miezul nopții.

”Majoritatea fondurilor mergeau la primarii PSD. Echipele tehnice care organizau mitingurile noastre se rugau de el să vină de parcă era Mick Jagger. Mulți mi-au spus ”păi și voi ați votat aderarea la platforma România 100 și ați susținut-o!”. E drept, am greșit și voi răspunde la Congres pentru asta. E o vorbă: și proștii și deștepții greșesc, dar proștii fac de mai multe ori aceeași greșeală.

Azi, vizita domnului Cioloș la grupul USR ne-a găsit și pe noi în ședință de grup. Atmosfera a fost tensionată, peste 80% au adresat cuvinte pe care nu le pot reproduce acum... mă sunați după 12.00 noaptea și vi le reproduc. Nu poate fi vorba de o înțelegere cu domnul Cioloș... Au fost urale și aplauze cu multe rânduri de ghilimele”, a declarat Voicu, pentru Antena 3.

Acesta a mai precizat că, probabil, o invitație adresată lui Dacian Cioloș a venit din partea unor membri PNL care ”ei înșiși nu mai sunt în postura de a ieși mult în față”, dar în niciun caz nu a venit din partea conducerii partidului.

Dacian Cioloș a anunțat că vrea să lanseze un ONG care să urmărească aplicarea principiilor din platforma România 100. Fostul premier a mai spus că dorește o colaborare cu USR, dar și cu PNL în acest sens. Oferta, însă, a fost departe de a-i încânta pe unii dintre liberali. Mihai Voicu s-a exprimat public împotriva unei astfel de colaborări, acuzând că Guvernul Cioloș a sprijinit PSD-ul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ