Lider judeţean PSD: Probabil Crin Antonescu va fi candidatul PNL- PDL- PNŢCD

| 20 feb, 2014

Preşedintele executiv al organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Social Democrat (PSD), Ovidiu Portariuc, crede că preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Crin Antonescu, nu va fi candidatul Uniunii Social Liberale la alegerile prezidenţiale din acest an.

Portariuc a declarat că Antonescu va fi, cel mai probabil, candidatul dreptei, formată din PNL şi Partidul Democrat Liberal (PDL), alături şi de PNŢCD.

"Eu cred că ei au decis de mult timp să iasă de la guvernare, dar nu găsesc pretext. Probabil Crin Antonescu va fi candidatul PNL- PDL- PNŢCD. Orice ar face, trebuie să se hotărască mai repede, pentru că ţara are nevoie de stabilitate şi de guvernare', a afirmat Portariuc pentru Agerpres.

De altfel, liderul social-democrat susţine că liberalii au avut înţelegeri cu PDL în mai multe judeţe, printre care şi în Botoşani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ