Lider PSD, avertisment pentru Victor Ponta: ”Rămâne în fruntea partidului doar cu o condiție”

| 21 ian, 10:08

Un lider PSD a dezvăluit condiția pe care trebuie să o îndeplinească liderul PSD, Victor Ponta, pentru a rămâne în continuare la șefia Partidului Social Democrat.

Marian Oprișan a declarat, marți seară, într-o intervenție telefonică la RealitateaTV, că Victor Ponta va putea rămâne în fruntea PSD cu condiția să nu se mai poarte precum Adrian Năstase.

„Domnul Ponta va rămâne în fruntea Partidului Social Democrat cu condiția să nu se mai comporte ca Adrian Năstase. Ultimele propuneri pe care domnul Ponta le-a făcut cu domnul Dragnea sunt în dauna bazei partidului nostru, pentru că partidul nostru se bazează în oamenii care cred în noi. Încercarea de a transfera responsabilitatea (n.r. – pierderea alegerilor prezidențiale) către primari și către președinții de Consilii Județene, e o greșeală fundamentală. Aceasta este condiția.”, a declarat Marian Oprișan la RealitateaTV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ