Replica usturătoare a lui Liviu Dragnea către o prezentatoare TV

| 21 ian, 21:01

Președintele executiv al PSD Liviu Dragnea a participat, miercuri seara, la Realitatea TV, la emisiunea Prime Time News, prezentată de Andra Miron.

Rugat să comenteze recentele atacuri la adresa PSD ale lui Marian Vanghelie, invitat cu o zi în urmă la Realitatea TV, acesta a răspuns printr-un atac la adresa televiziunii la care vorbea. Liviu Dragnea a sugerat ca Realitatea TV sustine proiectul politic pe care il pregăteşte primarul sectorului 5.

„Acest post tv şi-a făcut un titlu de glorie pentru că l-a susţinut pe Iohannis la preşedinţie în campania electorală. Acuma, văd că există un nou proiect politic: Maria Vanghelie. Vă urez succes!”, a declarat Liviu Dragnea.

GEOANĂ S-A RĂZGÂNDIT. Vrea să candideze la ŞEFIA PSD

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 ian, 00:59
LUCY
Mai frate te bagi in troaca te mananca porcii asa si astia de la PSD cu Vanghelie.Daca stii ca-i prost ce -l mai primesti in partid?Nu stie si asta cate case mai are si vorbeste de altii.Normal le-ar trebui la toti care au mai mult de o casa ,confiscate celelalte o suta de case.Ce sa faci mai frate cu 10 case ,hai daca ai copii sa-ti mai lase cate una de copil,dar in rest la stat si vandute la prima casa.
22 ian, 18:25
Mariana
Cea mai apreciata oferta de lucru!
Cea mai apreciata oferta de lucru!
Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
22 ian, 12:23
sorin
Realitatea vs Antena 3
Oameni buni toti sunt simpatizanti ai unor partide politice dar nu poti compara gradul de penibilitate dintre ele.In opinia mea cea de-a doua este ceva de neimaginat de penibil....cei de la realitatea incearca macar putin sa fie impartiali
22 ian, 11:48
pramatie bouleanu
Draknea, dar obiect
taranoi infectios
22 ian, 10:39
MIRCEA
Guse + Rares Bogdan.
Am urmarit cu atentie acest post TV. in Campania prezidentiala si mi-au placut dezbaterile politice de la postul lor.In present nu mai sunt interesat ,au renuntat la emisiunile de calitate si ii obsedeaza 2 personae :iohanis si ponta.Rares bogdan este penibil in rolul de moderator ,face spume la gura ,jigneste ,cine se crede acest terchea-berchea?Am fost in U.S.A de 6 ori in ultimii 7 ani si urmaream talk showu-rie politice ,aveau bun simt,umor si invitatii erau respectati,nu ca la noi unde orice c,,,,cios[a] de moderator isi permite sa jigneasca ,sa vorbeasca mai mult decit invitatii.Sa se mai uite si ei pe la altii ca sa invete ceva meserie.O sa mentionez citiva Rares Bogdan,Crina Matei,Dana Grecu,Prisecaru.Mai ecilibrat si cu bun simt Catalin Striblea.Daspre Guse ce pot sa spun? cititii C.V pe la cite partiede a umblat ,pe citi a pupat in partile dorsale si e sufiiceni.Intilnirea lui cu toti comentatorii si prezentatorii de la Realitatea la Predeal a aratat cit de penibil poate fi acest cameleon,si periculos .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ