Primarul "Almanahe" îi declară război lui Ponta: "Nu poate fi schimbat decât dacă ieşiţi în stradă"

| 21 ian, 08:34

Marian Vanghelie îşi cheamă colegii din PSD în stradă pentru a-l da jos pe Victor Ponta de la conducerea partidului. Primarul sectorului 5 susţine că premierul dă comenzi în partid folosindu-se de numele a două persoane cu care încearcă să îi sperie pe cei din PSD.

Un alt atac a venit ieri din partea lui Radu Mazăre. Acesta a spus că că dacă ar pierde alegerile, a doua zi şi-ar depune mandatul şi nu ar da vina pe alţii. Radu Mazăre nu a precizat încă de ce parte a baricadei se află, dar spune că va discuta acest subiect cu echipa sa de la Constanţa.

Marian Vanghelie a declarat într-o emisiune că memebrii PSD trebuie să iasă în stradă  dacă nu-l mai vor pe Victor Ponta în fruntea partidului. 

"Ponta nu poate fi schimbat nici până în 2200 decât dacă ieşiţi în stradă şi mergeţi la Kiseleff". 

SURSA: pesurse.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 ian, 17:50
liviuioan
--JUCAREAUA lui PAR-PANGEL--
Comedia bufa---cu ridicatul fustelor in cap a razboinicilor coborati din caruta cu coviltir--imprumutata de la--TATUCUL MONDIAL-- Cu totii, la KISELEFF----Bumbul--Corcodel--Romica--mirciulica Tandaler cu noua lui dragoste ALINA ( fara buldog ) . Ce regie proasta--dar daca are aprobare de la PALAT--vai de noi .INCEPE ERA RAZBUNARILOR .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ