Barack Obama, model pentru Victor Ponta. Ce i-a îndemnat premierul pe miniştrii săi

| 21 ian, 17:29

Premierul Victor Ponta le-a recomandat miniștrilor care nu au urmărit discursul anual privind Starea Națiunii al președintelui american Barack Obama să facă acest lucru pentru a înțelege ce au de făcut pentru "viața oamenilor".

"Pentru cei care azi noapte nu ați urmărit mesajul președintelui Obama, să vă găsiți timpul să îl urmăriți ca să vedeți lucruri pe care le avem și noi de făcut. Adică să ne ocupăm de viața oamenilor. A vorbit de solidaritate, de modul de taxare mai echilibrat, a vorbit de sprijinul pentru studenți și pentru categoriile defavorizate și pentru clasa medie.

Asta trebuie să facem și noi zi de zi. Am încercat să facem. Și direct: lăsați politica, cine cu cine face guverne și când vin doamna Gorghiu și domnul Vanghelie la guvernare! Haideți noi să ne facem treaba față de cei care ne-au pus în aceste funcții și care așteaptă să vadă în continuare ce facem cu pensiile, cu salariile, cu infrastructura, cu dezvoltarea locală, cu educația, cu sănătatea, cu mediul, cu lucrurile care privesc viața de zi cu zi a oamenilor", a spus premierul, miercuri, la începutul ședinței săptămânale de Guvern.

Totodată, șeful Executivului le-a cerut membrilor cabinetului să meargă mai mult în teritoriu pentru a performa în funcțiile în care se află.

"O să vă rog pe fiecare ministru să mergeți mai mult în teritoriu. Am vorbit cu câțiva dintre miniștrii care se duc și văd la fața locului ce se întâmplă și în Neamț și în Sălaj și în Olt. Dacă stați aici în birouri și vă uitați la televizor n-o să fiți buni miniștrii și n-o să vă faceți treaba", a mai spus Ponta.

Președintele american Barack Obama și-a susținut marți în fața Congresului discursul anual privind Starea Națiunii, ocazie de a trece în revistă principalele mize ale anului care a început.

ADRIAN NĂSTASE, dispută cu MARIAN OPRIŞAN: Încearcă să arunce gunoiul sub preşul baronilor locali

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 ian, 03:08
constantin
GUVERNUL (puscari)ASILOR, ideal pentru aspiratiile lui Victor Viorel: Adrian NASTASE– premier; George COPOS- vicepremier; Cristian DAVID – ministru de interne; Ecaterina ANDRONESCU - ministrul educatiei; Tudor CHIUARIU - ministrul justitiei; Zsolt NAGY- ministrul comunicatiilor; Monica IACOB RIDZI- ministrul tineretului; Codrut SERES- ministrul economiei; Ioan Avram MURESAN - ministru al reformei; Decebal Traian REMES - ministrul agriculturii; Serban MIHAILESCU - ministru coordonator al SGG; Relu FENECHIU - ministrul transporturilor; Mihai TANASESCU – ministrul finantelor publice; Titus CORLATEAN - .ministru afacerilor externe; Dan SOVA – ministru pentru relatia cu Parlamentul.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ