Oprişan: Ponta poate rămâne preşedintele PSD doar dacă nu se mai comportă ca Adrian Năstase

| 21 ian, 08:38

Vicepreședintele PSD Marian Oprișan a declarat, marţi seara, că premierul Victor Ponta poate rămâne președintele partidului doar dacă nu se mai comportă ca Adrian Năstase. Preşedintele CJ Vrancea a ţinut să precizeze că încercarea de a transfera responsabilitatea pierderii prezidenţialelor către primarii și președinții de CJ constituie "o greșeală fundamentală".

"Domnul Victor Ponta va rămâne în fruntea PSD cu condiția să nu se mai comporte ca Adrian Năstase. În acest moment, după ultimele propuneri pe care le-a făcut, împreună cu domnul Dragnea, în dauna bazei PSD, pentru că partidul nostru se bazează cel mai mult pe clasa care trăiește în comunitățile României (...) în oamenii care cred în noi. Dacă nu vor înceta cu acțiuni sau nu vor înceta să arunce responsabilitatea pentru pierderea alegerilor prezidențiale asupra primarilor și asupra președinților de consilii județene, sunt convins că lucrurile se vor schimba în PSD", a declarat Marian Oprişan în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV.

Vicepreşedintele CJ Vrancea a mai spus că încercarea de a transfera responsabilitatea pierderii alegerilor prezidențiale către primarii și președinții de CJ constituie "o greșeală fundamentală".

Citeşte şi: Legitimităţi multiple şi o şansă istorică pentru România

"Foarte important mai e ca Liviu Dragnea și Victor Ponta să se gândească cu seriozitate la aceste lucruri și să înceteze cu propunerile care nu au nicio legătură cu agenda partidului. Încercarea de a transfera responsabilitatea pierderii alegerilor prezidențiale, către destoinicii noștri primari din România, către președinții de consilii județene, e o greșeală fundamentală și, atunci, noi va trebui să găsim calea împreună, evident, la Consiliul Național să spunem ce dorim noi să facem pentru România", a afirmat Marian Oprișan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ