Cătălin Ivan, acuzații grave la adresa liderilor PSD: „ Se dorește transformarea partidului într-un fel de sectă”

| 21 ian, 10:31

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, cel care a transmis public faptul că dorește să candideze la Congres pentru funcția de președinte al PSD, a declarat marți seara, în cadrul unei intervenții la realitatea tv, că „se dorește transformarea PSD-ului într-un fel de sectă”.

„În ultimul timp, poate din cauza şocului pierderii alegerilor, am sentimentul că se doreşte transformarea PSD-ului într-un fel de sectă: n-ai voie să contrazici liderii partidului, nu poţi să ai alt proiect decât cel al conducerii partidului, ceea ce este total nesănătos şi pentru partid, şi pentru democraţia din România”, a precizat Cătălin Ivan.

Referitor la declarația de marți a primarului Constanței prin care îi cerea demisia lui Ponta, Ivan a transmis că este o declarație corectă, punctând faptul că organizațiile județene nu pot fi găsite vinovate pentru „greşelile catastrofale făcute mai ales în turul 2 de conducerea centrală.”

„Este o declaraţie corectă. Organizaţiile judeţene din teritoriu şi-au făcut foarte bine treaba, a fost o mobilizare exemplară, nu pot fi găsiţi ei vinovaţi pentru greşelile catastrofale făcute mai ales în turul 2 de conducerea centrală.”, a afirmat Cătălin Ivan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ