GEOANĂ: noul partid este un proiect de transformare din temelii a actualului PSD

| 20 ian, 22:58

Mircea Geoană a declarat la B1 TV că noul PSD este un proiect pe care îl va propune actualului Partid Social Democrat, un proiect de transformare profundă a acestui partid.

Mircea Geoanăa declarat că actualul Partid Social Democrat are nevoie de o transformare radicală, iar ceea ce trebuia schimbat se va regăsi în ideologia noului partid.

Este absolut evident că PSD are nevoie de o reformare din temelii, de o reprimenire ideologică. Eu când am vorbit de noul PSD, acesta este proiectul pe care am să-l popun săptămâna viitoare, un grup de inițiativă, PSD-ului, în primul rând. Acest nou PSD este un proiect de transformare din temelii a actualului PSD într-un partid modern și competitiv. Cred că în acest moment, PSD-ul are nevoie de acest nou început”, a spus Mircea Geoană.

În plus, Geoană a spus că va păstra în noul partid lucrurile bune din PSD.

Proiectul principal este noul PSD și transformarea PSD-ului într-un nou PSD păstrând lucrurile bune din actualul partid și schimbând lucrurile care nu merg. Orice gospodar are și un plan de rezervă. Dacă colegii mei vor să stea mai departe cu Ponta și cu Dragnea, atunci vom fi obligați să mergem pe o variantă de rezervă, în caz că PSD-ul nu dorește. Prima variantă este noul PSD oferit partidului nostru. Eu vreau să îmi fac datoria față de partidul pe care l-am condus.  Acest proiect va fi oferit în dezbatere publică în vederea unui congres al partidului. Estimarea mea este că acest congres va avea loc în luna martie”, a explicat fostul social-democrat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 ian, 02:48
tyrex
Hai siktir tradator imputit , vierme nenorocit , sugator la slitul Marelui Licurici , vanzator de tara si lustruitor de clante la ambasadele strainilor , esti un impostor imbecil si oligofren ahtiat dupa oase de ros si incapabil sa inteleaga ca esti o zdreanta terminata si ca nu mai ai ce cauta in politica. Dobitocule razbunarea e arma prostului iar cum la tine prostia si ura sunt monumentale esti in stare s-o vinzi si pe mata si pe tactu numai sa mai ai o functie. Dispari vierme locul tau e in latrinele de la Jilava acolo poate doar sa mai fii sef. Iar tampitii care se iau dupa tine si Vanghelie vor avea aceiasi soarta, nu pacaliti pe nimeni cu piruetele astea mizerabile. Acum sunteti coada de topor la niste kriminali si niste tradatori imputiti ca si tine. Halal adunatura aleges-ar praful de voi.Lupta pentru ciolan si buzunarul propiu nu pentru amaratii astia d e romani. Huoooo jeg penal.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ