Liderii filialelor PRM vor să-l dea jos pe Corneliu Vadim Tudor de la şefia partidului

| 15 iun, 2013

Zeci de lideri de filiale s-au adunat la București pentru a-l da jos pe Corneliu Vadim Tudor de la şefia partidului, despre care spun că a îngropat formaţiunea politică. În replică, Vadim spune că nimeni nu îi poate lua funcţia de preşedinte al partidului pentru că el este fondatorul formaţiunii şi ameninţă că "îi va târî în instanţă" pe cei care vor să îl destituie.

Corneliu Vadim Tudor acuză PSD că este spatele puciului, susţinând că Viorel Hrebenciuc ar fi orchestrat tot scandalul din PRM cu ajutorul lui Codrin Ştefănescu, informează România Tv.

Vadim Tudor, fondatorul şi preşedintele Partidului România Mare, trece printr-o perioadă dificilă, după ce mai mulţi reprezentanţi ai organizaţiilor PRM din ţară s-au întâlnit la Palatul Parlamentului, într-o şedinţă în care vor schimbarea actualei conduceri.

Nemulţumiţii îi reproşează fondatorului PRM că a îngropat partidul şi acum îi vor capul, fiind deranjaţi de modul în care Vadim Tudor conduce organizaţia politică. Conform acestora, partidul "a ajuns pe linie moartă" şi nu mai are niciun rezultat în ultima perioadă, mai ales din cauza destituirilor pe care fondatorul le-a făcut în cursul acestui an.

Cele mai multe şanse pentru postul de preşedinte le are Gheorghe Funar, liderul din Cluj, reprezentanţii dorind să îl voteze în cursul congresului pe care vor să îl organizeze în luna octombrie.

Cu toate acestea, Vadim a ameninţat că îi va da în judecată pe cei care vor să îl destituie, dat fiind faptul că el este liderul fondator. În acelaşi timp, liderul PRM are o şedinţă în care discută cu restul partidului

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ