Liderul partidului extremist Jobbik: Ungaria ar trebui să respingă printr-un REFERENDUM cotele obligatorii de refugiaţi

| 23 sep, 19:36

Liderul partidului radical ungar Jobbik, Vona Gabor, a afirmat miercuri că Ungaria ar trebui să respingă printr-un referendum regimul european privind cotele obligatorii de distribuire a refugiaţilor, relatează agenţia MTI.

Într-o conferinţă de presă la Budapesta, Vona Gabor a precizat că ar trebui să existe o opţiune constituţională pentru un referendum care să fie organizat în privinţa unei reglementări a Uniunii Europene.

Liderul Jobbik este de părere că, în ultimă instanţă, este important de a se avea în vedere lansarea unei iniţiative a cetăţenilor europeni, chiar dacă este ''un proces lent şi slab''. 

Referindu-se la presiunea timpului, Vona Gabor a avansat ideea privind amendarea Tratatului Uniunii Europene pentru a introduce opţiunea unui referendum UE sau de a le permite cetăţenilor unui stat membru al Uniunii să respingă printr-un referendum o reglementare a UE. 

În opinia liderului Jobbik, regimul cotelor este o idee ''rea, neviabilă'', care agravează mai degrabă decât rezolvă problema imigraţiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ