Liga Campionilor: Real Madrid a învins Bayern Munchen cu 4 0

| 29 apr, 2014

Real Madrid s-a calificat fără probleme în finala UEFA Champions League după ce a învins-o pe Bayern Munchen în deplasare, scor 4-0. În tur scorul a fost 1-0 în favoarea madrilenilor. Este prima finală în care Real se califică după o pauză de 12 ani.

Sergio Ramos a deschis scorul după o centrare venită din corner în minutul 16. Peste doar 4 minute s-a făcut 2-0, acelaşi Sergio Ramos a majorat diferenţa.

Cristiano Ronaldo a punctat şi el, fiind a 15-a reuşită în UEFA Champions League. Astfel, portughezul a devenit cel mai prolific marcator al acestei competiţii.

Starul madrilenilor nu s-a lăsat şi a mai punctat o dată, în minutul 89, din lovitură liberă, înscriind şi al 16-lea gol din acest sezon al Ligii.

Cea dea doua finalistă va fi desemnată mîine. Chelsea şi Atletico Madrid se întîlnesc la Londra, după ce în tur scorul a fost egal, 0-0. Finala va fi pe 24 mai la Lisabona.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ