Diego Simeone, Atletico Madrid: Reacţia noastră după primul gol a fost crucială

| 01 mai, 2014

Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid, şi-a lăudat echipa pentru calificarea în finala Ligii Campionilor, după a învins-o pe Chelsea cu 3-1.

Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid, şi-a lăudat echipa pentru calificarea în finala Ligii Campionilor, după succesul în faţa echipei Chelsea Londra (3-1), şi a mulţumit jucătorilor săi care, deşi nu au experienţă în această competiţie, au ştiut cum să reacţioneze după ce au fost conduşi cu 1-0.

''Cred că reacţia noastră după primul gol a fost crucială. Am reacţionat foarte bine şi am înscris. Iar apoi când am făcut 2-1 a fost un moment esenţial, pentru că am preluat şi iniţiativa şi am controlat jocul. Cele 2 echipe se cunoşteau foarte bine, iar noi jucam împotriva unei foarte mari echipe care era obişnuită cu asemenea nopţi mari. A trecut mult timp de când nu am mai ajuns într-o asemenea situaţie şi suntem fericiţi şi emoţionaţi că am ajuns în finală. Dar nu avem prea mult timp să profităm de acest moment. În finala cu Real, nimeni nu este în avantaj sau dezavantaj'', a declarat Simeone după meciul de pe Stamford Bridge, în care Atletico a obţinut prima sa calificare în finală după 40 de ani.

Real Madrid, cealaltă finalistă, s-a calificat pentru a 13-a oară în finală şi vizează al 10-lea său trofeu în ultimul act al competiţiei programat pe 24 mai la Lisabona.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ