Lista PDL pentru europarlamentare, o ciorbă reîncălzită

| 04 mar, 2014

Lista neagră a candidaților la europarlamentare a PDL include pe primele poziții fix aceleași persoane care în anii de mandat în PE și-au făcut un obiectiv din a știrbi imaginea României la Bruxelles și de a se asigura că voința cetățenilor români este cu totul desconsiderată.

Vorbim de exponeții regimului Băsescu, care acum încearcă să revină la putere, vorbim de oameni care au făcut mult rău țării.

PDL visează la șapte locuri în Parlamentul European după alegerile europarlamentare din 25 mai, iar primele patru candidaturi anunțate sunt cele ale europarlamentarilor Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu şi Marian Jean Marinescu, practic lista democrat-liberalilor pentru europarlamentare nu este altceva decât o ciorbă reîncălzită. În loc să profite de oportunitatea oferită de aceste alegeri pentru a se regrupa și rebrandui prin propunerea unor candidați tineri și bine pregătiți ale căror mâini nu sunt murdare de măsurile neinspirate și drastice luate de fostul guvern PDL, Blaga preferă să-i pună în prima linie de atac tot pe dinozaurii pedeliști, care au călcat în picioare cetățenii în timp ce denigrau România la Bruxelles.

Lista neagră a candidaților la europarlamentare a PDL include pe primele poziții fix aceleași persoane care în anii de mandat în PE și-au făcut un obiectiv din a știrbi imaginea României la Bruxelles și de a se asigura că voința cetățenilor români este cu totul desconsiderată. Vorbim de exponeții regimului Băsescu, care acum încearcă să revină la putere, vorbim de oameni care au făcut mult rău țării și au trat românii ca oameni de mână a doua. Prin urmare, politicienii care au luat niciodată poziție față de curentul anti-românesc promovat de popularii europeni, cei care au introdus austeritatea în România și au lăsat românii fără o bună parte din pensii și salarii, au sprijinit proiectul ACTA, au făcut lobby împotriva intrarii Romaniei in Spațiul Schengen, vor să se prezinte iar în fața noastră și să ne ceară votul.

Dintre toți cei patru candidați ai PDL, Monica Macovei este de departe cea care a făcul cel mai mult rău României prin manipulări și  dezinformări ale opiniei publice de la Bruxelles promovând ideea unei lovituri de stat în vara anului 2012, prin solicitarea sancționării României, fapt ce a condus la sistarea fondurilor europene și prin minciunile sistematice cu privire la fraudarea referendumului.

La nivelul Uniunii Europe, viitorul popularilor, familie politică din care face parte și PDL, nu sună deloc bine, preconizându-se chiar o inversare a raportului de forțe în PPE și socialiștii europeni, cei din urmă având au o șansa să-l impună pe Martin Schulz ca preşedintele Comisiei Europene. Acest lucru era de așteptat în condițiile în care hegemonia PPE a adus statele membre UE foarte aproape de un dezastru de proporții prin măsurile de austeritate exagerate și impuse fară drept de apel. Schimbarea  se va reflecta și la nivel național, iar PDL va resimți din plin acest lucru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ