Lista statelor considerate cu risc epidemiologic a fost actualizată. Franţa şi Portugalia au intrat în zona roşie

| 03 dec, 18:15

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a actualizat, vineri, lista statelor considerate cu risc epidemiologic. Astfel, Franţa şi Portugalia se numără printre ţările intrate în zona roşie, iar Spania a intrat în zona galbenă, în urma creşterii numărului cazurilor de COVID-19.

 

"Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat în şedinţa de astăzi, 3 decembrie 2021, Hotărârea numărul 110 pentru actualizarea listei ţărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat", a anunţat, vineri, Grupul de Comunicare Strategică.
Astfel, în zona roşie au intrat Franţa, Portugalia, Mauritius şi Insulele Mariane de Nord.
În zona galbenă au intrat: din zona roşie, în urma scăderii incidenţei: Bosnia şi Herţegovina, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Mongolia şi Belize; din zona verde, în urma creşterii incidenţei: Spania, Suedia, Vietnam şi Brunei Darussalam.
În zona verde au intrat: Guam, Guyana, Suriname, Insulele Virgine ale Statelor Unite şi Insulele Turks şi Caicos.
Lista va intra în vigoare în 5 decembrie, la ora 0.00.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ