Lista ţărilor considerate cu risc epidemiologic, actualizată - Bulgaria a intrat în zona roşie

| 09 sep, 21:28

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat, joi, lista ţărilor considerate cu risc epidemiologic. Cele mai importante modificări vizează intrarea Bulgariei pe lista roşie şi ieşirea, de pe aceeaşi listă, a Portugaliei şi Tunisiei. Germania a intrat, de asemenea, pe lista galbenă.

 

”Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat în şedinţa de astăzi, 09 septembrie 2021, Hotărârea numărul 68 pentru actualizarea listei ţărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat”, a transmis, joi, CNSU.
Principalele modificări sunt următoarele:
- în zona roşie au intrat: Bulgaria, Norvegia, Lituania, Slovenia, Bermuda, Sri Lanka şi Guernsey;
- în zona galbenă au intrat:
• din zona roşie, în urma scăderii incidenţei: Portugalia, Libia, Liban, Tunisia, Mauritius, Monaco, Islanda, Bahamas şi Curaçao;
• din zona verde, în urma creşterii incidenţei: Germania, Croaţia, Letonia, Grenada, Barbados, Insulele Virgine Britanice, Capul Verde, Montserrat şi Bonaire, Saint Eustatius şi Saba;
-în zona verde au intrat: Emiratele Arabe Unite, Gibraltar şi Honduras.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ