Litoralul pentru toti. Totul despre programul "Litoralul pentru toti". Cât de mult scad preţurile

| 30 aug, 10:20

Scad prețurile în stațiunile de pe litoral, turiștii se vor bucura de tarife mai mici, chiar și cu 70% în unele hoteluri. Peste 14.000 de locuri sunt pregătite pentru turiștii care doresc să beneficieze de vacanțe cu tarife reduse, în stațiunile Mamaia, Eforie Nord, Olimp, Neptun, Jupiter, Saturn.

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) lansează programul „Litoralul pentru toţi” prin care turiștii beneficiază de cazare la mare plătind între 50 și 140 de lei pe zi, începând cu 1 septembrie până în 30 septembrie. Și în cadrul acestei ediții, sejururile pot fi achitate cu vouchere de vacanță.

Programul social este destinat turiștilor care își doresc o vacanță la malul mării la sfârșitul sezonului pentru care pot aloca buget foarte mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile petrecute in lunile iulie si august. Tarifele practicate în programul special ‘’Litoralul pentru toţi” sunt mai mici cu până la 70% faţă de cele din vârf de sezon.

Pentru a veni în sprijinul turiştilor, multe hoteluri intrate in program mentin acelesi tarife nemodificate de 7 ani, deși costurile utilităților au suferit în toată această perioadă majorări de peste 60%, iar în unele cazuri, chiar s-au dublat.

"Pentru al treilea an consecutiv, turismul din România și în special hotelurile de pe litoral se confruntă cu o criză a forței de muncă fără precedent, multe unități de cazare refuzând rezervări în luna septembrie din cauza lipsei de personal. Cu toate acestea, până în prezent s-au înscris în program 49 hoteluri din toate stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziție un număr de 3.675 de locuri în fiecare dintre cele patru serii. Aceste locuri vor fi vândute prin agenţiile de turism partenere și revânzătorii lor, sau direct de/ către hotel. Astfel, peste 14.000 de locuri sunt pregatite pentru turiștii care doresc să beneficieze de vacanțe cu tarife reduse”, anunță reprezentanții FPTR.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ