Liviu Brătescu renunţă la funcţia de secretar de stat în Ministerul Culturii, invocând motive personale

| 16 feb, 16:59

 

Liberalul Liviu Brătescu a demisionat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Culturii, invocând motive personale.

 

 

 

Brătescu a fost desemnat în acest post în urmă cu doi ani, el fiind membru al PNL Iaşi.
"Mi-am înaintat astăzi demisia, solicitând primului ministru Nicolae Ciucă eliberarea mea din funcţia deţinută. Am luat această decizie din motive personale. Consider că această perioadă a fost suficientă pentru a încerca implementarea acelor proiecte în care am crezut şi pentru care am lucrat încă din perioada în care am deţinut conducerea Comisiei Naţionale de Cultură a Partidului Naţional Liberal. Am convingerea că prin deschiderea şi implicarea de care am dat dovadă în toată această perioadă am contribuit, atât cât a fost posibil, în situaţia dată din ultimii ani, la rezolvarea unor probleme şi la schimbarea unor mentalităţi din sistem", a afirmat miercuri, într-un comunicat de presă, Liviu Brătescu.
El s-a arătat convins că proiectele pe care le-a început în Ministerul Culturii vor fi continuate.
"Pentru toate acele corecţii, neajunsuri şi proiecte care nu au fost demarate sau îndeplinite sau care nu şi-au găsit rezolvarea dorită de cei care le-au semnalat, răspunderea îmi aparţine. Fără a mă justifica, schimbarea unui sistem, a unei viziuni trebuie agreată şi îndeplinită în echipă, nu se poate face individual", a mai afirmat Liviu Brătescu.
El susţine că rămâne un apropiat al domeniului cultural şi că va primi "cu încredere următoarea provocare instituţională".

 

Tag-uri: Liviu Brătescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ