Liviu Brătescu, senator PNL: PSD ar trebui să fie mai chibzuit când lansează propuneri privind facturile la energie

| 02 noi, 19:43

Senatorul PNL Liviu Brătescu susţine că PSD ar trebui să fie mult mai chibzuit când lansează tot felul de propuneri privind facturile la energie şi să fie atent la efecte, pentru a nu ne trezi ulterior că oamenii au de plătit facturi mai ridicate.

 

Liviu Brătescu a transmis miercuri, într-un comunicat de presă, că Ordonanţa 27 privind compensarea facturilor la energie a fost decisă în coaliţie şi că este nefiresc ca odată ce s-a convenit asupra unui text în coaliţie, a câteva zile ”să inventăm altceva".
"Azi avem această ordonanţă care îşi produce efectele, dar asistăm la un discurs diferit de cel convenit în coaliţie. Dintr-o dată partenerii noştri descoperă şi alte propuneri. Înţeleg că ai noştri colegi de la PSD se gândesc la o anumită compensare pentru tipuri diferite de venituri. Dar aici apar nenumărate întrebări fără răspuns. Să nu vindem consumatorilor pielea ursului din pădure. Cum vom calcula noi veniturile cetăţenilor într-un termen foarte scurt, astfel încât să venim cu aceste compensaţii? Cel care emite o factură de unde să ştie că Ion Vasilescu spre exemplu are un venit care se încadrează într-o anumită categorie?", a precizat senatorul liberal Liviu Brătescu.
Totodată, Brătescu a declarat că în timp ce s-ar pune la punct mecanismul prin care să fie acordate compensările, oamenii vor primi în continuare facturile şi am putea constata că acestea sunt mai ridicate.
"În timpul acesta oamenii se trezesc în continuare cu facturile la uşă, dar nimeni nu va şti cum vor fi reglate preţurile. Această propunere cu acordarea de compensări este de fapt o mărire de preţ la energie pe care tot oamenii o vor suporta. PSD ar trebui să fie mult mai chibzuit când lansează tot felul de propuneri şi să fie atent la efecte, pentru a nu ne trezi ulterior că oamenii au de plătit în realitate facturi mai mari", a afirmat senatorul Liviu Brătescu.

 

Tag-uri: Liviu Brătescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ