Liviu Dragnea: Eu nu am nicio problemă cu justiția. Nu știu dacă e un atu sau o vulnerabilitate

| 25 iul, 12:52

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Baia Mare, într-o conferinţă de presă, că nu are nicio problema cu justiția și a subliniat că nici măcar nu se poate spune dacă procesul său este un atu sau o vulnerabilitate.

 

"Eu n-am nicio problemă cu justiția(...), nu știu dacă e un atu sau o vulnerabilitate (...), doar că partidul era într-o situație în care mi s-a cerut să intervin și nu am putut să nu fac lucrul acesta pentru că aș fi trăit toată viața cu un regret că atunci când mi s-a cerut să intervin și să pot să ajut, n-aș fi făcut-o de teamă sau din lașitate(...) Mi-am asumat aceste riscuri. E foarte greu să spună cineva dacă procesul meu e un atu sau o vulnerabilitate, chiar e greu de spus (...), totuși este vorba despre o condamnare pentru că am îndemnat lumea să vină la vot, dar nu vreau să comentez decizia instanței; numai că ea a tulburat foarte mult oamenii din partid și din afara partidului. Până la urmă ce e important este că putem reconstrui acest partid, putem reașeza acest partid", a declarat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.  

Citește și: Dragnea: Îl susțin în continuare pe premier, l-am asigurat de tot sprijinul partidului

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ