Liviu Dragnea a votat în Teleorman. Ce trebuie să facă noul Guvern începând „de mâine”

| 11 dec, 10:21

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a votat astăzi la Şcoala Generală „Mircea cel Bătrân” din Turnu Măgurele. După vot, Dragnea a declarat că votul lui se îndreaptă către aleşi competenţi, care să poată rezolva toate probleme României, începând de la cele din sănătate şi educaţie şi ajungând la o readucere la viaţă a satului românesc.

Liderul PSD i-a îndemnat pe rămâni să iasă la vot şi a spus că speră ca aceştia „să facă diferenţa între realitate şi vorbe, între manipulare şi adevăr”.

„Azi am votat pentru creşterea economiei, pentru locuri de muncă, pentru mai mulţi bani în buzunarele românilor, pentru pensii şi salarii mai mari”, a declarat Dragnea la ieşirea din secţia de votare.

Preşedintele PSD a explicat, de asemenea, că votul lui se îndreaptă către alegerea unui Guvern responsabil, care să aibă grijă de toate problemele României, începând de la cele din sănătate, educaţie şi care să poată reda rapid demnitatea medicilor şi profesorilor.

 

„Am votat pentru taxe şi impozite mai mici şi pentru a-i sprijini pe oamenii de afaceri. Pentru ca tinerii din România să aibă locuri de muncă bine plătite, să-şi poată cumpăra o casă şi să ajungă rapid în clasa de mijloc”, a completat liderul PSD.

Acesta a susţinut, de asemenea, că votează pentru satul românesc să fie readus la viaţă, astfel ca românii să se poată hrăni „din roadele pământului nostru şi nu din importuri de proastă calitate”.

Liviu Dragnea a spus că votul lui se îndreaptă către un Guvern care să înceapă să facă toate aceste lucruri „de mâine” şi că îşi doreşte ca România să fie o casă bună pentru toţi românii, nu doar pentru o parte dintre ei şi i-a invitat pe români la vot, un vot prin care să dovedească faptul că fac diferenţa „între realitate şi vorbe, între manipulare şi adevăr”.

Tag-uri: liviu dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ