Liviu Dragnea, absent la proces! Schimbări majore în ultima clipă ICCJ

| 20 mai, 13:54

Atmosferă de meci la sediul ÎCCJ, unde luni se ia în discuţie dosarul în care Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare. Grupuri de susţinători şi de contestatari s-au adunat în zona clădirii Înaltei Curţi, iar jandarmii au desfăşurat un dispozitiv ce aminteşte de cele folosite la meciurile de fotbal.

LIVE TEXT (sursă FB/Ionela Arcanu):

14:00 - Instanţa Supremă a vrut să treacă la ultimele dezbateri, însă avocata lui Liviu Dragnea a venit cu o excepţie de nelegalitate a constituirii completului.

13:30 - DNA a renunţat şi la cererea de schimbare a încadrării juridice.

13:20 - DNA a renunţat la sesizarea CCR. E o prima mişcare făcută de noul procuror de sedinţă.

13:00 - DNA a desemnat un alt procuror de sedinta in cazul Drgagnea.

12:00 - Procesul ar putea începe în jurul orei 12:15, transmite Realitatea TV,

Judecătorii au anunțat că termenul de pe 20 mai ar putea fi ultimul. Procesul lui Liviu Dragnea începe la ora 11.00.

Dezbaterile vor avea loc, însă, în absenţa lui Liviu Dragnea, care, potrivit unor surse Realitatea TV, nu va merge la Înalta Curte. Magistraţii le-au cerut atât reprezentanţilor acuzării cât şi celor ai apărării să se pregătească pentru ca luni să fie ultimul termen.

Au apărut, totuși, informaţii pe surse, potrivit cărora unii avocaţi vor cere amânarea procesului până după ce Curtea Constituţională va tranşa legalitatea completurilor de trei judecători de la Instanţa Supremă.

Tag-uri: liviu dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ