Liviu Dragnea ameninţă cu anticipate în cazul în care președintele Klaus Iohannis nu numeşte premierul PSD-ALDE

| 15 aug, 12:13

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara că s-ar putea ajunge la alegeri anticipate dacă Iohannis nu va desemna premierul PSD-ALDE după alegerile parlamentare.

„Încredere 100% nu am (că va desemna premierul PSD-ALDE, n.r.), sunt foarte sincer. Foarte mulţi spun că nu va respecta nici cutuma, nici spiritul Constituţiei, nici votul popular şi va încerca să forţeze o majoritate prin tot felul de mijloace. (…) Îmi doresc ca preşedintele României, acum domnul Iohannis, să respecte votul popular pentru a fi linişte şi stabilitate în ţară, pentru a nu ajunge la alegeri anticipate”, a afirmat Dragnea la Antena 3.

Liviu Dragnea a mai precizat că PSD va avea o majoritate ''serioasă'' cu ALDE și să nu vrea ca preşedintele să nu ţină cont de votul popular şi să încerce să îşi impună un premier.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ