Liviu Dragnea, declaraţii despre criza refugiaţilor: Este important să...

| 08 sep, 10:11

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, consideră că în problema refugiaților se impune o corecție majoră a mecanismelor de gestionare a acestei crize la nivel european, apreciind în context că țara noastră trebuie protejată.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, prima reacţie la criza refugiaţilor: 1.785 de refugiaţi vor veni în România, mai mult, nu

"Am citit comentariile dumneavoastră legate de problema refugiaților. Nu sunt de acord cu toate, însă vă împărtășesc nedumerirea legată de modul absolut ciudat în care aceștia acționează, faptul că majoritatea sunt bărbați tineri, vorbitori de limba engleză, că îi exilează pe cei care nu fac parte din grupurile lor, precum și alte elemente de acest tip care ne dau de gândit. Diverse țări europene au evitat să gestioneze această criză încercând să o transfere spre alte state. Acest mod de acțiune ne arată că se impune o corecție majoră a mecanismelor de gestionare a crizelor la nivel european. Este important ca noi să nu ne pierdem umanitatea, protejând în același timp România", a precizat Dragnea într-o postare pe pagina sa de socializare.

Citeşte şi: Traian Băsescu, despre criza refugiaţilor: Cota voluntară nu este o soluție

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ