Liviu Dragnea, despre Parchetul General: Intimidează Jandarmeria prin anchete

| 24 sep, 16:36

Președintele PSD Liviu Dragnea a lansat un atac la adresa Parchetului General, despre care a spus că, în loc să se autosesizeze cu privire la eventuale infracțiuni ale membrilor mișcării Rezist, are chestiuni mai importante, ”să intimideze jandarmeria”.

El a răspuns astfel la o întrebare a unui jurnalist, care a vrut să știe dacă liderul PSD susține poziția președintelui Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, Adrian Țuțuianu.

Acesta a anunțat luni că Parchetul General ar trebui să efectueze o anchetă privind sursele de finanțare ale mișcării rezist și să verifice dacă unii membri fac trafic de droguri.

Liviu Dragnea: ”Au apărut foarte multe informații în spațiul public despre acest subiect și eu cred că, dar nu acum, peste vreo 20 de ani, Parchetul General al putea să se autosesizeze. Dar probabil că au alte chestiuni mai importante, respectiv să intimideze jandarmeria prin anchete pe care noi le considerăm neavenite.”

Jurnalist: ”Veți cere și dumneavoastră Parchetului General ...”

Liviu Dragnea: ”Nu traduceți din mine, eu știu exact ce am spus, nu trageți concluzia. V-am rostit câteva cuvinte și vă rog să le luați ca atare. Dumneavoastră puneți ce titlu vreți.”

Senatorul PSD Adrian Ţuţuianu a declarat luni că “este foarte important” ca Parchetul General să efectueze o anchetă referitoare la sursele de finanţare a mişcării #Rezist.

Cred că este foarte important ca Parchetul General să efectueze o anchetă privind sursele de finanţare a mişcării #Rezist, pentru că au apărut pe piaţă foarte multe informaţii de acest tip, după cum eu cred că este foarte important ca Parchetul General şi DIICOT să analizeze în ce măsură anumiţi membri ai acestei mişcări se fac vinovaţi de consum de droguri, eventual trafic de droguri. Sunt teme care trebuie să ne preocupe şi care ţin de agenda publică imediată”, a spus Ţuţuianu, la Parlament.

Acesta a făcut referire şi la preşedintele CCR, Valer Dorneanu, care, potrivit unor informaţii apărute în presă, ar fi fost hărţuit în urmă cu o zi de protestatari #Rezist.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ