Liviu Dragnea, despre suspendarea lui Traian Băsescu

| 05 sep, 2014

Suspendarea preşedintelui Traian Băsescu se poate lua oricând în calcul, dar trebuie şi o abordare pragmatică, a declarat, vineri, la Târgovişte, într-o conferinţă de presă, preşedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea.

''Suspendarea lui Traian Băsescu se poate lua în calcul oricând, în orice zi, în orice oră, în orice secundă, pentru că el şi când respiră încalcă Constituţia. Dar nu ştiu dacă se pune problema acum, pentru că trebuie să ai o abordare pragmatică, până la urmă. Şi vă spun eu care am condus campania referendumului în 2012 şi am primit şi 'un premiu' pentru această activitate. Cu actuala legislaţie privind referendumul este destul de dificil. Dar să vedem ce mai face în continuare'', a afirmat Liviu Dragnea.

Vicepremierul a fost prezent, vineri, la Târgovişte, unde a înmânat cheile de la 12 microbuze şcolare către primari din judeţ, a fost prezent la semnarea mai multor contracte pe OG 28/2013 vizând Programul naţional de dezvoltare rurală şi a susţinut o conferinţă de presă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ