Liviu Dragnea: Eu sper ca doamna Anca Dragu să înțeleagă că este ministru de Finanțe, nu funcționar

| 02 mar, 14:46

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că Anca Dragu ar trebui să înțeleagă că este ministru de Finanțe, nu funcționar public.

"Ce am sesizat și eu, am vorbit și cu colegii, nu stăpânește foarte bine informațiile de acolo, pentru că, din păcate, au fost câteva întrebări, una pusă chiar de mine, la care n-a avut răspuns. A trebuit să se consulte sau a intervenit unul dintre secretarii de stat care au fost prezenți. Nu văd la doamna ministru o deschidere și o dorință de a mișca lucrurile, prin instrumentele financiare pe care le gestioneaza Ministerul de Finanțe. Chiar aseară am văzut la o televiziune o emisiune despre un formular îngrozitor privind TVA-ul, 15 pagini, sunt multe companii care reclamă lucrul acesta”, a declarat Dragnea. 

”Eu sper ca doamna ministru să înțeleagă că este ministru de Finanțe, deci ministru de Finante, nu funcționar, chiar dacă a fost un funcționar bun, se zice, la FMI. Ministrul de Finanțe trebuie să facă politica de finanțe și ministrul de Finanțe poate să genereze dezvoltare economică în țară sau nu, sau stagnare", a adăugat liderul PSD. 

Totodată, Dragnea a spus că a convenit cu colegii din grupul social-democrat de la Cameră să ia o pauză de la întâlnirile cu miniștrii, pentru că reuniunile devin din ce în ce mai plictisitoare. 

"Eu am vorbit cu colegii mei, cred că trebuie să luăm o pauză, pentru că întâlnirile grupului nostru cu miniștrii sunt din ce în ce mai plictisitoare, pentru că nu spun nimic, nu prea dau răspunsuri și ne și încurcă, pentru că, în loc ca luni după-amiază să avem discuții despre activitatea parlamentară și legislativa de aici, din Camera, vorbim discuții și cred că nu mai e cazul, deocamdată", a mai spus Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ