Liviu Dragnea, făcut praf! Victor Ponta a prezentat un ziar-document: "Este un exemplar istoric"

| 24 mai, 16:34

Victor Ponta a prezentat la Realitatea TV ziarul Teleormanul din 26 ianuarie 2001, în care Liviu Dragnea, pe atunci președintele Consiliului Județean Teleorman şi încă membru al Partidului Democrat, susţinea că "în niciun caz nu mă voi înscrie în PDSR (n. red. viitorul PSD)". Peste nici jumătate de an, adică în luna iunie, Liviu Dragnea trecea în PSD, care tocmai îşi schimbase numele din PDSR, partid pe care astăzi îl conduce.

Victor Ponta a explicat la Realitatea TV contextul: "Azi a fost Corina Cretu la Teleorman si era asa... Aoleu, ma duc la Teleorman. Si, apoi, mi-a zis ca lumea a primit-o frumos si i-a dat cineva acest ziar. Se numeste ziarul Telormanul si este din 2001. Cotidian independent, evident al domnului Dragnea, ca tot ce este independent in Teleorman".

"Si acolo scria ca domnul Liviu Nicolae Dragnea a declarat: "In niciun caz nu ma voi inscrie in PDSR. Daca imi voi da demisia din PD, atunci imi voi prezenta demisia si din functia de presedinte al Consiliului Judetean si ma ocup de afacerile mele". Omul asta mintea de atunci, a mintit pe toata lumea", a continuat fostul premier, în emisiunea Legile Puterii.

Şi a încheiat: "Este un exemplar istoric, le-a distrus pe toate. Si de aia ma uitam la PSD-isti, voi intelegeti ca este un escroc? El, marele PSD-ist? Dacă avem ocazia sa spun chestia asta si la Antena 3, as fi spus-o cu mare drag, ca să le deschid ochii oamenilor".

Realitatea.netprezintă în galeria foto cele două materiale apărute în ziarul Teleormanul pe data de 26 ianuarie 2001.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ