Liviu Dragnea: Klaus Iohannis, Dacian Cioloş şi miniştrii său trebuie să plătească în instanţă

| 21 noi, 09:53

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, la România TV, că dacă social-democraţii vor câştiga alegerile parlamentare va fi dus la îndeplinire sloganul USL, "Dreptate până la capăt", iar Klaus Iohannis, Dacian Cioloş şi miniştrii săi vor trebui să "plătească" în instanţă.

"Aş vrea să se apropie dreptatea de toţi. Dacă vom câştiga alegerile vom face ceea ce am promis cu USL, dar din păcate USL s-a rupt. Vom face dreptate până la capăt. (...) Să plăteasă toţi pentru tot răul pe care l-au făcut. Toţi. Indiferent despre cine e vorba", a afirmat Liviu Dragnea, făcând referire la declaraţiile lui Klaus Iohannis, potrivit cărora politicienii care atacă justiţia pentru că simt că "dreptatea se apropie" de ei.

Chestionat dacă se referă şi la preşedinte când spune că trebuie să "plătească toţi", Liviu Dragnea a răspuns afirmativ.

"Trebuie duse la capăt anchetele referitoare la case, de exemplu, că tot îi place să vorbească despre dreptate. Dreptatea să se apropie de toţi. Premierul Cioloş trebuie să plătească împreună cu ministrul Culturii şi cu ceilalţi oficiali şi funcţionari implicaţi în marea fraudă de la Cuminţenia Pământului. Acolo s-a încălcat legea de la început şi şi acum se încalcă. Trebuie să plătească ministrul Sănătăţii pentru prejudiciul uriaş pe care l-a adus bolnavilor din România, atât bolnavilor de hepatica C, cât şi milioanelor de români bolnavi, pentru care nu a vrut să scadă preţurile la medicamente", a completat preşedintele PSD.

Liviu Dragnea i-a nominalizat şi pe ministrul Fondurilor Europene şi pe ministrul Agriculturii "care şi-a permis să întârzie subvenţiile la agricultură 8 luni de zile".

"Toţi ăştia - şi ceilalţi pe care nu îi numesc în seara asta - vor trebui să plătească şi vor plăti", a subliniat liderul PSD.

Tag-uri: liviu dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ