LIVIU DRAGNEA, prima reacție la negocierile dintre Blaga cu Vanghelie și Geoană: Sunt oameni de viitor!

| 29 ian, 21:03

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Sinaia, că îi doreşte succes copreşedintelui PNL Vasile Blaga în negocierile cu Marian Vanghelie şi Mircea Geoană, el apreciind, ironic, că echipa Vanghelie-Geoană s-a „mărit” cu Vasile Blaga, cei trei fiind „oameni de mare viitor”.

Solicitat să comenteze declaraţiile copreşedintelui PNL Vasile Blaga referitoare la faptul că ar negocia cu Mircea Geoană, Dragnea a răspuns: „Înseamnă că echipa Geoană-Vanghelie s-a mărit cu Vasile Blaga. Înseamnă că avem echipa Mircea Geoană-Marian Vanghelie şi Vasile Blaga. Le doresc succes. Oameni de mare viitor”.

El a arătat că aşa este politica românească şi că Blaga a evoluat foarte bine în politică dacă a ajuns să negocieze cu Marian Vanghelie.

„Acum nu ştiu, ei (Mircea Geoană şi Marian Vanghelie, n.r.) bat la porţile PSD, Blaga înţeleg că bate la porţile lor. Nu ştiu unde au porţile, dar aşa e în politica românească, ce putem să comentăm? Dacă Vasile Blaga a ajuns să negocieze cu Marian Vanghelie, îi doresc succes, înseamnă că a evoluat foarte bine în politică”, a adăugat Dragnea.

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a spus, miercuri seară, la Realitatea TV, că, în opinia sa, se poate ajunge într-o perioadă de timp la o majoritate care să creeze posibilitatea construirii unui alt guvern şi a menţionat că a avut discuţii cu Mircea Geoană şi cu o serie de parlamentari independenţi.

"Eu cred că într-o perioadă de timp, pe care nu o pot spune foarte clar acum, se pot crea majorităţi în cele două Camere (...), putem ajunge la o majoritate care să creeze posibilitatea construirii unui alt guvern. (...) Cu Mircea Geoană am avut deja discuţii, şi cu colegi care îl însoţesc pe domnul Geoană, chiar în zilele astea. Am avut discuţii cu o serie de parlamentari independenţi şi o să avem aceste discuţii în continuare. Abia luni se reuneşte Parlamentul, noi am spus că în această sesiune vom depune moţiune de cenzură", a spus Blaga.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ