Liviu Dragnea, primul mesaj după referendum. Anunţul este trist

| 09 oct, 11:00

Liderul PSD Liviu Dragnea a făcut primul anunţ, marţi, în spaţiul public, la aproape trei zile de la "dispariţia" pe fondul eşeculuui referendumului privind familia.

Mesajul lui Liviu Dragnea este legat de comemorarea Zilei Holocaustului.

"Tragedia este permanent vie în memoria noastră, iar data de 9 octombrie, încărcată cu un simbolism aparte, ne obligă, și mai mult, pe fiecare dintre noi, să reflectăm asupra consecințelor tragice ale extremismului, ale acțiunilor discriminatorii, antisemite și rasiste", a scris Liviu Dragnea, în mesajul postat pe Facebook.

"Ziua Națională de Comemorare a Victimelor Holocaustului din România rămâne o mărturie dureroasă. Nu mai putem schimba acei ani; avem însă responsabilitatea de a păstra cu grijă lecția lor. Libertatea, respectul și înțelegerea sunt valori pe care putem construi o societate sănătoasă, democratică, în deplin acord cu propria noastră identitate și cu valorile familiei europene din care facem parte", a mai scris Liviu Dragnea.

Liderul PSD a avut ultima apariţie publică, însoţită de o declaraţie, sâmbătă dimineaţă, când a votat la referendumul pentru familie.

Tag-uri: dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ