Liviu Dragnea (PSD): Nu ştiu dacă mai vreau un mandat de parlamentar. Să fii deputat e o muncă uşoară

| 26 mai, 22:36

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi după-amiază, la o întâlnire electorală organizată în oraşul-staţiune Sângeorz-Băi din judeţul Bistriţa-Năsăud, că nu ştie dacă îşi mai doreşte un al doilea mandat de parlamentar, deoarece să fii deputat "e o muncă uşoară".

"Deputat e o muncă foarte uşoară. Te duci luni după-amiază şi pleci miercuri după-amiază. Eu sunt la primul mandat de parlamentar, nu ştiu dacă o să mai vreau vreunul, pentru că eu am fost învăţat cu munca de mic şi te plictiseşti acolo. Adică, să nu faci nimic decât să ridici mâna... Glumesc", le-a spus Dragnea celor peste 200 de membri de partid şi susţinători prezenţi la întâlnire. 

Liviu Dragnea a efectuat, joi, o deplasare la Sângeorz-Băi pentru a-şi arăta susţinerea faţă de candidatul PSD la funcţia de primar, deputatul Daniel Suciu (34 ani), promiţând că, dacă PSD va reveni la conducerea ţării, zona va beneficia de aportul guvernamental pentru a se dezvolta potenţialul turistic şi a se moderniza infrastructura. 

Totodată, Dragnea a vizitat două obiective de investiţii din oraşul Sângeorz-Băi: casa de cultură, care este modernizată prin fonduri alocate de Compania Naţională de Investiţii şi drumul spre localitatea componentă Cormaia, reabilitat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. 

La întâlnirea cu alegătorii din Sângeorz-Băi au mai fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, care conduce organizaţia judeţeană a PSD, senatorul social-democrat Ioan Deneş, precum şi primarii PSD din oraşele Năsăud şi Beclean şi din mai multe comune ale judeţului. 

În ultimii 16 ani, primăria Sângeorz-Băi a fost condusă de social-democratul Roland Venig, care însă a decis să facă un pas în spate, nefiind inclus nici pe lista de candidaţi pentru consiliul local.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ