Liviu Dragnea: PSD şi ALDE merg împreună miercuri la Cotroceni

| 20 dec, 13:03

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat că delegaţia PSD va merge împreună cu ALDE la consultările de la Cotroceni.

"PSD şi ALDE merg împreună la consultări miercuri la ora 11 la Cotroceni. Sper ca preşedintele Iohannis să înţeleagă demersul nostru. Avem deja o coaliţie constituită. Încă nu am primit răspuns la scrisoarea noastră", a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a subliniat că urmează să semneze un protocol de colaborare şi cu UDMR. Liviu Dragnea a precizat că numele viitorului premier va fi propus de PSD şi va fi un membru al partidului.

Practic, Dragnea a infirmat cele mai recente nume apărute în presă ca fiind viitori premieri.

În privinţa aleşilor locali care au candidat la parlamentare Liviu Dragnea a declarat că aceştia vor rămâne în Parlament. "Ei nu au candidat ca sa tragă lista".

Preşedintele PSD speră ca noul Guvern să fie votat saptamana viitoare, iar între 12 si 15 ianuarie bugetul sa fie aprobat in Parlament.

 

Tag-uri: alde, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 iul, 01:46
unloazy
alcohol and finasteride reddit
The feeling of intense heat that causes excessive night sweats, even if the surrounding temperature is normal, is characteristic of hot flashes does propecia work

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ