Liviu Dragnea rămâne președintele PSD. Acesta a fost confirmat în funcție de către Comitetul Executiv al partidului

| 27 apr, 14:55

Liviu Dragnea a fost validat de către Comitetul Executiv al PSD, astfel încât acesta va rămâne la conducerea partidului.

Liderii social-democrați urmează să stabilească în cursul aceleiași ședințe care va fi soarta lui Valeriu Zgonea, președinte executiv al partidului.

PSD a devenit subiectul unui adevărat scandal după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în Dosarul Referendumului. După pronunțarea deciziei de către instanță, Zgonea a fost singurul lider de partid care a votat și susținut public ideea că Dragnea trebuie să renunțe la funcția de conducere pentru a nu afecta imaginea partidului.

Ulterior, Dragnea a susținuit că Zgonea nu mai reprezintă o prioritate pentru PSD, aceasta fiind pregătirea campaniei pentru câștigarea alegerilor.

Totuși, după ce s-a pronunțat public, Valeriu Zgonea a devenit ținta mai multor critici venite chiar din interiorul partidului, unii dintre colegii săi cerându-i să demisioneze din toate funcțiile pe care a ajuns să le ocupe ca urmare a susținerii PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ