LIVIU DRAGNEA: Remanierea Guvernului este o decizie a premierului

| 31 aug, 12:06

Președintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că nu se pune problema unei remanieri guvernamentale în această perioadă și a adăugat că remanierea este o decizie a premierului.

"Vreau să mai spun ceva cu speranța, speranța poate deșartă, că putem închide unele speculații: eu, personal, nu am de gând să îi cer primului-ministru niciun fel de remaniere. Nu. Remanierea este o decizie a primului-ministru. Sigur, se va consulta cu partidele. Din câte știu, dumnealui nu are în minte așa ceva. Nici eu nu am în minte așa ceva. Am vorbit și cu domnul vicepremier Gabriel Oprea, nici dumnealui nu are. Sunt speculații de presă", a precizat Dragnea.

El a adăugat că a cerut și va cere în continuare ca la BPN al PSD "miniștrii să facă anumite informări despre activitatea din Guvern, pentru ca și partidul să fie în cunoștință de cauză atunci când e nevoie să susțină public prin toți comentatorii măsurile guvernamentale".

Citeşte şi: Liviu Dragnea îi cere lămuriri ministrului Finanţelor

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 aug, 15:05
Daniel
Oferta
Pas cu pas, spre castiguri! Vino acum in echipa noastra si te vom indruma pas cu pas, cu mare atentie si grija, pentru ca tu sa inveti totul si sa castigi bani foarte repede! Avem mare nevoie de colaboratori harnici, seriosi si ambitiosi! Lasa prostiile si incepe sa castigi bani! E real si extrem de serios totul! Cere-ne mai multe detalii si informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ