Liviu Dragnea s-a întâlnit cu Victor Ponta. Ce au decis cei doi

| 09 sep, 15:13

Liviu Dragnea şi Victor Ponta s-au întâlnit joi seară, potrivit unor surse politice, după ce preşedintele PSD anunţase în repetate rânduri că va discuta cu fostul premier despre soarta acestuia în partid. Cei doi au convenit ca, la şedinţa social-democraţilor de săptămâna viitoare, PSD va da un semnal de susţinere pentru Victor Ponta, care se afla pe lista PSD la alegerile parlamentare, scrie Adevărul.

Liderul PSD Liviu Dragnea a avut o discuţie cu fostul premier Victor Ponta, care va fi prezent la şedinţa PSD de săptămâna viitoare. Ponta va primi atunci un vot de susţinere din partea social-democraţilor. Pentru a evita o plecare a lui Ponta din PSD, ceea ce ar însemna procente în minus pentru partid, Dragnea a făcut pace cu fostul premier, pe care vrea să-l transforme într-un vector de imagine la alegerile din toamnă. 

Social-democraţii vor anunţa că fostul premier Victor Ponta va deschide lista organizaţiei PSD Gorj la alegerile parlamentare, în ciuda deciziei DNA de a-l pune sub control judiciar. Astfel, Victor Ponta va primi o derogare de la Codul de Etică al partidului, care interzice candidaturile membrilor PSD care se află în arest preventiv, arest la domiciliu sau control judiciar pentru orice tip de infracţiune. Această excepţie pe care PSD o face în cazul Ponta va fi formalizată printr-un vot, săpămâna viitoare, în Comitetul Executiv Naţional al PSD, for de conducere care îi include şi pe baronii din teritoriu.â  Liderul PSD a spus că îl va invita eprsonal pe Victor Ponta la şedinţa de săptămâna viitoare .

„Dincolo de invitaţia publică pe care i-o fac, va primi şi o convocare personală. Am spus că o să mă văd cu Victor Ponta, m-am văzut, urmează să ne mai vedem astăzi sau mâine şi să începem să colaborăm aşa cum aşteaptă toată lumea şi aşa cum e firesc să se întâmple“, a spus Dragnea. Ponta nu mai ocupă nicio funcţie de conducere în partid, prezenţa sa la şedinţele PSD depinzând strict de bunăvoinţa lui Dragnea, care, până acum, a avut grijă ca Ponta să fie lăsat pe dinafară.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ