Liviu Dragnea, scos din arest, în secret! Fostul șef al Camerei, dus la tribunal, ca martor

| 12 sep, 20:28

Liviu Dragnea a fost adus în secret, joi, la Tribunalul București, unde a fost citat în calitate de martor în dosarul în care Valeriu Zgonea este acuzat de corupție, potrivit Realitatea TV.

Fostul președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a fost adus, joi, cu o dubă, la Tribunalul București.

Este prima ieșire din închisoare a lui Liviu Dragnea, care se află, în prezent, încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Potrivit Realitatea TV, fostul șef al PSD urmează să fie audiat în calitate de martor în dosarul în care fostul președinte al Camerei Deputaților Valeriu Zgonea este acuzat de corupție.

Judecătorul a decis ca ședința de judecată să fie secretă.
Procesul în care Valeriu Zgonea este acuzat de trafic de influenţă, după ce ar fi primit mită pentru numirea unei persoane într-o funcţie publică, a început în ianuarie 2019, la Tribunalul Bucureşti.

Zgonea a fost trimis în judecată la începutul anului trecut de către procurorii anticorupţie. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, în perioada cu iulie 2012 – aprilie 2013, când îndeplinea funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi totodată vicepreşedinte al PSD, Valeriu Zgonea a acceptat să ajute o rudă a lui Dumitru Dobrică, consilier judeţean, să fie numită într-o importantă funcţie publică, în schimbul unei şpăgi.

Tag-uri: liviu dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ