Liviu Dragnea, noul președinte al Camerei Deputaților

| 21 dec, 15:38

Liviu Dragnea a fost instalat în funcția de președinte al Camerei Deputaților în urma votului din plen. 216 deputați au votat în favoarea numirii acestuia, în timp ce 101 au votat împotriva.

Liviu Dragnea este propunerea PSD pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Anunţul a fost făcut de liderul grupului de deputați a PSD, Eugen Nicolicea. De altfel, Dragnea este și singurul candidat pentru sefia Camerei, celelalte partide nefăcând nicio nominalizare.

"Propunerea grupul parlamentar PSD pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților pentru actuala legislatură este domnul deputat Nicolae Liviu Dragnea" a fost anunțul făcut în plen de deputatul Eugen Nicolicea în plen.

Instalarea președintelui PSD Liviu Dragnea în funcția de președinte al Camerei Deputaților va fi făcută în urma votului din plen, unde nu ar trebui să existe emoții datorită faptului că coaliția dintre PSD și ALDE are majoritarea, iar UDMR a decis să ofere sprijin parlamentar.

Tag-uri: liviu dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ