Liviu Dragnea: Soțul lui Shhaideh e un om serios, liniștit. Băsescu bate câmpii

| 22 dec, 16:29

Președintele PSD Liviu Dragnea a ținut joi o declarație de presă în care a apărat nominalizarea lui Sevil Shhaideh ca premierul pe care îl propune coaliția PSD-ALDE și a ținut să înlăture orice acuzație făcută la adresa ei.

"Soțul doamnei Shhaideh este un cetățean român. Eu sunt absolut convins că toate instituțiile statului român, așa cum ne verifică pe toți de când ne-am născut și până în zilele noastre, nu îi acordau cetățenie unui om dacă era o problemă. Eu îl cunosc bine pe soțul doamnei Shhaideh, este un om foarte bine pregătit, un om liniștit. Nu sunt niciun fel de probleme. Am văzut niște alegații inclusiv de la un fost președinte care bate câmpii. Nu există niciun fel de vulnerabilitate aici. Pe mine m-a interesat ca primul-ministru să fie un om în care să am încredere, eu nu mă feresc să spun asta indiferent de ce interpretări dau unul sau altul, răspunderea politică totală este a mea pentru că este un program pe care eu l-am conceput și prezentat românilor și care a primit încredere uriașă din partea cetățenilor români și vreau ca acel program să fie pus în aplicare.

Doamna Sevil Shhaideh este foarte bine pregătită, am lucrat cu ea, o știți și voi, are viziune de dezvoltare, are știința administrației. Știe ce înseamnă un buget, cum se face un buget, are capacitatea managerială să poată să conducă un guvern cu un program de guvernare care nu e complicat numai că trebuie pus în practică în litera și în spiritul lui", a afirmat Liviu Dragnea.

Tag-uri: Sevil Shhaideh
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ