Liviu Pleșoianu își anunță plecarea din partid: ”PSD nu mai reprezintă nimic pentru mine”

| 26 iul, 08:53

Liviu Pleşoianu a declarat că va candida ca independent la alegerile prezidențiale şi, în mod evident, va pleca din partid.

Liviu Pleșoianu, deputat PSD, a declarat că va candida la alegerile din noiembrie ca independent și va părăsi PSD, asta după ce Viorica Dăncilă a fost aleasă drept cadidatul PSD la prezidenţiale.

„Faptul că toţi sau aproape toţi au mers încolonaţi pe ideea că Viorica Dăncilă este tot ce poate avea mai bun acest partid pentru candidatura la prezidenţiale, pentru mine este pe deplin lămuritor. Din toate punctele de vedere: moral, intelectual, politic”, a afirmat Liviu Pleşoianu, la B1 TV.
Cât privește statutul său politic, de membru PSD, acesta a spus că în mod evident va părăsi partidul în momentul depunerii candidaturii.

„În momentul în care voi candida independent, în mod evident voi pleca din partid. Eu, odată ieşit din acest partid, nu mă mai întorc. Doamna Dăncilă, pentru mine, este un subiect închis. Dacă merge pe aceeaşi linie, PSD nu mai este de votat, cel puţin de către mine. În momentul de faţă, PSD nu mai reprezintă nimic pentru mine, la nivel de mesaj sau de speranţă", a adăugat Liviu Pleşoianu.

Tag-uri: Liviu Plesoianu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ