Locomotiva unui tren care transporta 32 de vagoane cu țiței a luat foc la Buzău

| 23 iun, 10:35

Cauza incendiului izbucnit la locomotiva trenului care transporta 32 de vagoane cu țiței pe ruta Berca-Buzău a fost efectul termic al curentului electric la un motor electric de tracțiune, a stabilit marți o echipă formată din angajați ISU și ai operatorului de transport.

Sursa probabilă de incendiu a fost efectul termic al curentului electric la un motor electric de tracțiune. Pagubele nu sunt însemnate, incendiul care s-a manifestat la un singur compartiment a fost stins la timp, a fost degajare intensă de fum și au ars reziduuri de ulei și cablurile aferente de la compartimentul motor', a declarat  George Crețu de la Biroul de presă al ISU Buzău.

Locomotiva unei garnituri de tren cu 32 de vagoane pline cu țiței a luat foc marți în timp ce se deplasa de la Berca la Buzău.

'Locomotiva s-a aprins la numai câteva minute de la plecare în dreptul localității Cândești. Pompierii, alertați de mecanicul locomotivei, s-au deplasat urgent la locul incidentului unde au lichidat incendiul la scurt timp după ce au început intervenția', a declarat pentru Agerpres șeful ISU Buzău, col. Dănuț Nicolae.

Concomitent, o altă locomotivă a remorcat garnitura de 32 de vagoane pe care a tractat-o în gara Berca.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ