Locomotiva unui tren pe ruta Huedin - Cluj-Napoca a deraiat după ce a lovit o cireadă de vite

| 05 ian, 08:57

Locomotiva unui tren Regio care circula pe ruta Huedin - Cluj-Napoca a deraiat, luni dimineaţă, după ce a lovit o cireadă de vite, însă călătorii nu au fost răniţi, fiind preluaţi de o altă garnitură.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Simona Vîrci, locomotiva trenului a deraiat în zona localităţii clujene Aghireş Sat.

”În jurul orei 6.45, locomotiva unui tren de călători care circula pe ruta Huedin - Cluj-Napoca a deraiat după ce a lovit mai multe animale. Circulaţia feroviară este restricţionată, circulându-se pe un singur sens”, a afirmat Vîrci.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al CFR Infrastructură, Oana Brânzan, a spus că locomotiva care a deraiat a fost avariată, însă călătorii nu au fost răniţi, fiind preluaţi de o altă garnitură.

”Locomotiva trenului Regio a deraiat de o osie între staţiile Stana şi Aghireş, după ce a lovit o cireadă de vaci. Locomotiva a fost avariată astfel încât nu s-a mai putut asigura căldură în garnitură, iar călătorii au fost preluaţi de un alt tren şi duşi până în staţia Huedin. De acolo, o altă garnitură i-a preluat la ora 8.10 pentru a-i duce până la Cluj-Napoca”, a precizat Brânzan.

Ea a mai spus că traficul feroviar nu a fost blocat în urma accidentului, trenurile care tranzitează zona fiind direcţionate pe celălalt fir.

Locomotiva avariată va fi repusă pe şine şi scoasă din circulaţie până la remedierea avariilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ