LOTERIA BONURILOR FISCALE, suspendată până la finalul anului

| 20 aug, 10:20

Loteria bonurilor fiscale va fi suspendată până la finalul anului din cauza efectelor produse de pandemia de coronavirus. Organizarea extragerilor a fost încetată pe perioada stării de alertă, urmând să fie reluate din 16 august, însă autorităţile au decis suspendarea până la sfârşitul anului.

Măsura este determinată de scăderea numărului de bonuri fiscale, începând cu declararea stării de alertă și până în prezent, activitățile firmelor fiind reduse, "astfel că, în continuare, 'Loteria bonurilor fiscale' nu mai poate produce efectele scontate", potrivit RomâniaTV.net.

Extragerile aveau loc în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru bonurile fiscale din luna precedentă. În plus, anul acesta, ar fi trebuit să existe și două extrageri ocazionale, una de Paște (care nu a mai avut loc) și alta cu ocazia Crăciunului (programată pe data de 20 decembrie 2020).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ