Loteriile virtuale sunt la mare căutare în anul 2022!

| 18 ian, 16:41

O dată cu creșterea în popularitate a pariurilor online, au fost tot mai accesate și loteriile virtuale, loterii în care numerele câștigătoare sunt generate de un soft.

Strategiile la care apelează jucătorii pentru a ghici cele mai norocoase numere la bile sunt similare cu cele folosite pentru loteriile „clasice”.

La fiecare loterie virtuală au loc extrageri o dată la câteva minute. Sunt extrase 35 de numere din 48 sau 49 (în funcție de tipul loteriei și de operatorul ales). Pe bilet pot fi adăugate între 6 și 12 numere, sisteme posibile fiind 6/6, 6/7, 6/8, 6/9, 6/10, 6/11 și 6/12. Așadar, pentru a câștiga, jucătorul trebuie să ghicească minim șase numere dintre cele extrase. Sistemul 6/6, în condițiile în care cele șase numere sunt și primele extrase, beneficiază și de cea mai mare cotă: 10.000. Cum miza minimă per bilet este de 2 lei, câștigul ar fi de 20.000 de lei.

Cea mai populară loterie virtuală este Lucky 6, care are denumiri diferite de la operator la operator: Besix, Turbo 6, V-Bingo și Get’s Six. Extragerile se fac o dată la 5 minute, non-stop, acesta fiind principalul avantaj al loteriilor online în fața loteriilor clasice, care au extrageri doar într-un anumit orar.

Tipuri de pariuri

Se pot plasa pariuri simple și pariuri combinate. Pariul simplu constă în parierea pe un bilet a 6 numere de la 1 la 48. Pariul combinat oferă mai multe șanse de câștig, dar este și mai scump, pentru că trebuie completată miza per combinație. Câștigul se calculează înmulțind miza pe combinație cu cota ultimului număr câștigător extras pentru combinații formate din 6 numere. Dacă sunt mai multe combinații câștigătoare, atunci acestea se însumează pentru a afla câștigul final pe bilet.

În afara pariurilor pe numere câștigătoare, se mai poate miza pe: culoare prima bilă (bilele sunt împărțite în 8 culori); primul număr par/impar; primele 5 numere pare/impare; primul număr sub/peste 24.5; suma primelor 5 numere sub/peste 122.5.

Strategii folosite pentru loteriile virtuale

Jucătorii constanți apelează la strategii de pariere pentru a-și mări șansele de câștig. Unii dintre ei se folosesc de strategiile utilizate la mai multe tipuri de jocuri de noroc, precum Martingale sau Fibonacci. Pariurile „eligibile” sunt cele care oferă cota 2.00: „Primul număr par / impar”, „Primul număr: peste / sub 24.5”, „Par / Impar primele 5 numere” și „Suma primelor 5 numere: peste / sub 122.5”.

De asemenea, se mai pot aplica strategii populare în cazul altor loterii (pariuri pe numerele care au ieșit de cele mai multe ori în ultimele extrageri, pariuri pe numerele care au ieșit de cele mai puține ori în ultimele extrageri, jumătate din numere pare/jumătate din numere impare etc).

Există, însă, și strategii gândite speciale pentru Lucky 6:

  • Strategia pariurilor pe o singură culoare – e posibil ca la o extragere să iasă numere de o singură culoare;

  • Strategia șirurilor de numere consecutive – se întâmplă des ca între cele 35 de numere câștigătoare să se regăsească 6 numere consecutive;

  • Strategia jocului diversificat – sunt alese 3 numere pare, 3 impare, 3 din ele mai mici de 24, 3 mai mari de 24, fiecare număr de culoare diferită ș.a.m.d.

Nicio strategie nu garantează câștigul, dar adaugă un plus experienței de joc, pariorul fiind interesat să vadă dacă a fost inspirat în alegerea făcută.

 

Tag-uri: bilete, stragetie
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ