Lovitură de teatru la Iași! Cine vrea să fie primar

| 05 aug, 11:12

Telenovela continuă la Iaşi, unde avocatul fostei amante a primarului Gheorghe Nichita vrea să-i ia locul actualului edil. Avocatul Dragomir Tomaşeschi, fost prefect al judeţului Iaşi, a anunţat că şi-a depus încă de joi cererea de înscriere în cursa internă din PNL, pentru a fi desemnat candidatul liberalilor la Primăria Iași.

”Eu cererea am depus-o la noi, la sediul fostului PNL. Poate a mai întârziat pe drum spre Podu Roş (unde se află sediul PNL - n.r.), dar a fost înregistrată corect şi a fost validată. Colegii din fostul PDL mi-au cerut să candidez. Rămâne să văd şi ce susţinere găsesc şi în restul partidului, dar şi cum stau în opinia publică. Am fost unul din cei care au luptat de la bun început pentru depe­sedizarea Iaşului, iar părerea mea este că această atitudine trebuie continuată. Cred că prin intrarea mea în cursă, competiţia va fi dinamizată. Au fost discuţii în partid că unul din candidaţi a fost ţinut în funcţie de PSD, că altul a făcut compromisuri. Cu mine lucrurile sunt clare. De la PNL mă aştept la o poziţie mai radicală împotriva PSD. Trebuie sancţionate toate greşelile şi ilegalităţile pe care le comite actuala administraţie, cum a fost cazul PUG, la care am luat poziţie încă din iarnă, iar acum s-a prins şi Primăria că a greşit şi încearcă să dreagă lucrurile”, a declarat Dragomir Tomaşeschi, citat de ziaruldeiasi.ro.

În competiţia internă pentru desemnarea candidatului PNL la Primăria Iași s-au înscris liderul consilierilor locali PNL, Marius Dangă, purtătorul de cuvânt al filialei, Alexandru Muraru, liderul consilierilor judeţeni ai PNL, Eduard Boz, istoricul Vasile Cotiugă, precum şi oamenii de afaceri Traian Dobre, Adrian Iurcan şi Teofil Bălteanu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ