Lovitura de teatru: Liviu Dragnea ar putea fi eliberat pe 3 iulie! Cum este posibil

| 20 iun, 10:26

Liviu Dragnea a fost condamnat la sfarsitul lunii mai la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare.

Fostul sef al PSD a fost gasit vinovat in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman.

Cu toate ca a inceput deja sa isi ispaseasca pedeapsa, Liviu Dragnea ar putea iesi din inchisoare foarte devreme, mai exact in data de 3 iulie.

La data respectiva Curtea Constitutionala a Romaniei va analiza speta semnalizata de Florin Iordache care face referire la legalitatea celor 3 completuri de judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Daca acestea vor fi declarate neconstitutionale Liviu Dragnea ar putea beneficia de anularea pedepsei si ar fi eliberat din inchisoare.

Liviu Dragnea ar putea fi eliberat pe 3 iulie

Intr-un interviu pentru adevarul.ro, intrebata cum comenteaza aceasta varianta, Viorica Dancila a declarat ca nu doreste sa se amestece in justitie.

"Nu m-am gandit la acest lucru. CCR are dreptul sa ia orice decizie. Nu ma amestec in justitie, nu doresc nimanui sa stea dupa gratii, daca legea ii permite sa iasa dupa gratii.

"Nu vreau sa fac referire la acest aspect, mai ales ca pe data de 3 iulie este un eveniment important pentru Romania. Vom face, la Strasbourg, bilantul Romaniei la sefia rotativa a Consiliului UE in Parlament", a spus premierul Romaniei, Viorica Dancila.

Tag-uri: liviu dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ