Lovitură devastatoare pentru Dragnea: consilierii PSD din Primăria Capitalei sunt cu Firea

| 07 sep, 14:39
Lovitură devastatoare pentru tabăra PSDragnea. Toţi cei 24 de consilieri locali ai PSD din Consiliul General al Capitalei au semnat o scrisoare prin care îşi exprimă susţinerea şi solidaritatea cu Gabriela Firea.

"Înţelegând, în acest context, demersul politic al doamnei Firea şi având convingerea că nu există nicio altă agendă ascunsă, o asigurăm de sprijinul nostru deplin. Noi nu suntem masă politică de manevră, ci suntem aici pentru a ne face datoria faţă de bucureşteni. Prin urmare, doamna primar Gabriela Firea se poate baza pe voturile noastre, ca şi până acum, pentru toate proiectele benefice pentru oraşul nostru şi pentru locuitorii săi", se spune în scrisoarea prezentată presei.

Vezi ataşat textul şi semnăturile.

Sprijinul exprimat pentru Gabriela Firea la nivelul consilierilor PSD din Consiliul General al Capitalei vine chiar înainte de alegerile pentru alegerea preşedintelui plin al PSD Bucureşti, cea mai importantă organizaţie din ţară.

Potrivit surselor şi declaraţiilor făcute chiar de Gabriela Firea, Liviu Dragnea ar trage sforile pentru ca funcţia să fie ocupată de Şerban Nicolae, unul din fidelii săi.

Tag-uri: Firea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ