LOVITURĂ dură pentru GIGI BECALI. Nu se aştepta la această mişcare

| 14 aug, 16:17

CSA Steaua a anunţat prin intermediul contului de Facebook că redeschide centrul de copii şi juniori, Clubul Armatei făcând selecţii pentru copiii născuţi între 2002 şi 2006.

Astfel, Clubul Sportiv al Armatei Steaua a anunțat că înființează secția de fotbal, noua echipă numindu-se Steaua, asta după ce a reintrat în posesia mărcii pe care Gigi Becali a deţinut-o până în decembrie 2014. 

”CSA Steaua Bucureşti redeschide porţile Centrului de Fotbal pentru copii şi juniori.

Acţiunea de selecţie a copiilor şi juniorilor care se vor pregăti în cadrul Centrului de Fotbal va avea loc în perioada 24-30 august 2015 la stadionul Complexului Sportiv Steaua – Ghencea, zilnic, între orele 08.30 – 12.30 şi 16.00 – 19.00.

La selecţie sunt aşteptaţi, în echipament sportiv, copiii născuţi între anii 2001 – 2006 inclusiv. Toţi trebuie să prezinte o adeverinţă medicală prin care se certifică faptul că sunt apţi pentru efort fizic, pentru a putea susţine probele de efort impuse”, se arată în comunicatul postat de conducerea CSA Steaua pe contul de Facebook al instituţiei.

Dacă proiectul Armatei va fi unul serios, iar echipa va parcurge toate etapele până în prima ligă, atunci Gigi Becali va rămâne doar cu brandul FCSB şi cu palmaresul din 2003 încoace, de când a preluat frâiele echipei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ