LOVITURĂ dură pentru Radu Mazăre. A fost CONDAMNAT

| 21 sep, 15:44

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, a pierdut un proces și a fost condamnat de Tribunalul Constanţa! El este obligat să achite suma de 10.000 de lei reprezentând daune morale către revoluţionarul Stere Beca, pe care l-a numit "milog" în urmă cu doi ani, cu ocazia inaugurării unor locuinţe sociale.

Stere Beca l-a acţionat în instanţă pe Radu Mazăre, iar la finalul anului trecut Judecătoria Constanţa i-a dat câştig de cauză, obligându-l pe primarul în funcţie la acel moment să achite suma de 5.000 de lei reprezentând daune morale.

Decizia Judecătoriei a fost atacată la Tribunalul Constanţa atât de Radu Mazăre, cât şi de Stere Beca.

La sfârşitul săptămânii trecute, instanţa a decis să respingă apelul lui Radu Mazăre şi să admită apelul formulat de Stere Beca.

Astfel, Tribunalul Constanţa a hotărât să îl oblige pe fostul primar al Constanţei la plata sumei de 10.000 de lei, reprezentând daune morale. De asemenea, Radu Mazăre trebuie să achite şi 100 de lei cheltuieli de judecată.

Hotărârea instanţei este definitivă.

Citeste si: ANI a găsit averea ascunsă a lui Radu Mazăre. Câţi bani a ascuns într-un cont din Israel

În 31 august 2013, Radu Mazăre a avut un schimb dur de replici cu câţiva revoluţionari care i-au întâmpinat pe el şi pe Victor Ponta în timpul inaugurării unor locuinţe sociale în Constanţa, numindu-i "milogi" şi cerându-le să aştepte până la terminarea repartizării locuinţelor.

"Nu aşteptaţi voi până termin? Că sunt oameni fără case", i-a spus Mazăre unui revoluţionar care îl abordase pe premierul Victor Ponta, cerând drepturi pentru această categorie de persoane, iar unul dintre revoluţionari i-a replicat primarului: "Nu-i nimic".

Radu Mazăre a ripostat imediat spunând: "Cum adică nu-i nimic? Am trei mii de oameni care n-au unde să doarmă". Revoluţionarul a replicat iar, afirmând: "Aşa. Asmute-i împotriva noastră!".

"Am fost şi eu la Revoluţie (...). Am fost cu puşca la Casa Albă, bă!", a spus apoi Mazăre, care s-a îndepărtat de revoluţionari, replicându-i celui cu care se certase: "Milogule!".

Acest incident între primarul Radu Mazăre şi un revoluţionar a avut loc după ce alţi doi revoluţionari îl abordaseră cu nişte solicitări mai vechi referitoare la anumite drepturi pentru această categorie de persoane pe premierul Victor Ponta, chiar la sosirea în cartierul de locuinţe sociale care urma să fie inaugurat, scrie stiripesurse.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ